Novo leto v juniju

 Načeloma svoje papirčkasto ustvarjanje objavljam kar na facebooku (#Blažkino papirčkanje). Tokrat pa me je splet okoliščin rahlo "prisilil", da papirčkanje objavim tudi na blogu (in ne samo knjižne mesece). V mesecu maju sem bila zelo uspešna na izzivu, kjer sem uporabila manjše papirčke iz zaloge. 


Skratka, tokrat kot gostja ustvarjam za junijski izziv 52 CCT v temi "distress inks / blending".


Moje igranje z barvnimi blazinicami in čopiči je pripeljal do dveh voščilnic. Težko se odločim, katera je tista, ki mi je bolj pri srcu. Obe sta mi všeč, obe bosta šli tudi naprej ob praznikih.


Pa če najprej pogledam levo. Na levi sem osnovo najprej maskirala s papirnatim lepilnim trakom in z manjšo čopič krtačko nanašala vijolično barvo in modro barvo. Poskušala sem naredit različne prehode, tako da ni čisto "blendirano". Na spodnjem delu voščilnice pa sem enake blazinice uporabile kot medij za nanašanje barve in sem jih pritisnila na papir v različnih smereh. Dodala sem srebern zrcalni papir na ozadje ter iz enakega papirja izrezala še osrednji del voščilnice. Na voščilnico pa sem odtisnila še napis "naj bo polno topline in srčnosti" v srebrno-modri kombinaciji.




Druga voščilnica pa prikazuje nočno nebo s pridihom vzhajajočega (zahajajočega) sonca, ki se počasi dviguje (spušča) nad (pod) hribe. Za ozadje sem uporabila 2 modri, 1 vijolično, 1 roza in 1 rumeno barvno blazinico, ki sem jo prav tako nanašala s čopič krtačkami. Nato sem z belo barvo in navadnim čopičem otresla še nekaj pack, ki predstavljajo zvezdice (ali pa velike snežinke). Dodala sem bele hribe, kjer se potepa zlati jelenček (v osnovi je iz kraft papirja, zlaten je z blazinicami). Dodala sem še napis "Vesele praznike", ki sem ga odtisnila z zlato blazinico. 





Komentarji

  1. splendide création Blaska, très beau dégradé, merci d'être notre guest designer cette semaine, biz

    OdgovoriIzbriši
  2. Blažka... I love your ink blended sky! Just fab! Thanks so much for being our guest at Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

27. vikend 2023

Vikend devetindvajsetega tedna 2023